söndag 7 november 2010

Three Chords And The Truth Fyller 1 År!




Idag är det på dagen exakt 1 år sedan jag startade den här bloggen! :)

Det känns inte alls längesedan. Det har varit väldigt givande hittills, och det känns som att jag bara befinner mig i startgroparna ännu!

I det första inlägget som jag skrev här, så skrev jag att jag ännu inte visste helt och hållet vad detta projekt skulle leda till eller vad jag skulle komma att skriva om, men att det troligtvis skulle komma att handla om saker som rör mig eller intresserade mig personligen.

Så blev det också. I välkomsttexten står det att "det handlar om kristen tro, musik, litteratur, film, politik och andra angelägna ämnen". Jag tycker att det stämmer rätt bra in på det som publicerats här under det gånga året. Från att i början skrivit ganska mycket om olika vardagshändelser, så har jag på senare tid ägnat ganska mycket utrymme åt reflektioner kring diverse teologiska frågor och andra fenomen inom "den kristna världen". Det kommer jag utan tvekan att fortsätta med, men jag vill inte att min blogg skall vara den typen av blogg som enbart tar upp sådant. Jag kommer nog att fortsätta på samma spår som tidigare. Det kommer alltså även fortsättningsvis att handla om en salig blandning av olika saker som korsat och fortsätter att korsa min livsväg på ett eller annat sätt!

Hey Ho, Let's Go!
/Calle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar